U bevindt zich hier:Beginpagina
vrijdag, 22 juni 2018 18:11

Activiteiten startweekend 8 en 9 september 2018

Startweekend 8 en 9 september 2018
‘De kerk, daar zit muziek in!’ Dit is het thema voor het startweekend 2018 en het daarop volgende seizoen.

Het mooie is dat de startzaterdag (8 september) samenvalt met monumentendag én Wemeldingedag. De organisatie daarvan is toch weer opgepakt en er komt een bruisende Wemeldingedag. De startweekendcommissie heeft contact gezocht met de organisatie hiervan en daar is een mooie samenwerking uit ontstaan. Zo is er op 8 september zowel in het dorp als in en rondom de Maartenskerk van alles te beleven.

 

Expositie kerk

In de kerk willen we graag een expositie inrichten. En daar hebben we uw, jouw hulp bij nodig. We willen graag weten wat uw, jouw lievelingslied is. Van alle ingeleverde lievelingsliederen willen we de gekozen coupletten uitprinten op een A4-tje, plastificeren en door heel de kerk heen hangen, graag met korte toelichting waarom dit lied uw, jouw lievelingslied is. Er komt dan ook een QR code op het A4-tje waarmee mensen het lied via hun mobiele telefoon kunnen beluisteren.
Dus als u, jij het meteen al weet welk lied uw, jouw lievelingslied is, mail dan nu gelijk even naar ds. Steenks, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe even een briefje in de brievenbus van de pastorie. Dan hebben we iets leuks te laten zien, lezen en horen in ons muzikale startweekend.

 

 

Goede doelenmarkt

Rond het Dorpsplein een braderie, op het Kerkplein een goede doelenmarkt. Met deze markt willen wij graag spullen verkopen voor het goede doel: Stichting Jayden. Deze stichting zet zich in voor kinderen met neuroblastoom kinderkanker, www.stichtingjayden.nl

Heel Wemeldinge bakt

De startweekendcommissie schrijft daarom een bakwedstrijd uit ‘heel Wemeldinge bakt’. De gebakken taarten worden beoordeeld door een jury en er is een leuke prijs te winnen. De taarten worden verkocht voor het goede doel. Wie mee wil doen kan zich aanmelden bij Catherine Ruisaard, tel: 06 81 34 13 25, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkoop muziekspullen
Liggen er bij uw thuis nog spullen waar nog steeds 'muziek' in zit maar u doet er niets meer mee? Denk aan een oude radio, jukebox, platenspeler, grammofoon, lp's, vinylplaten, cd's en dergelijke, dan willen we die graag verkopen voor het goede doel. Als u nog wat heeft liggen

en dit wilt laten verkopen voor het goede doel, lever het dan in bij ds. Steenks, in de Pastorie, Kerkweg 11. Bedankt!

Kinderspelen
Voor de kinderen komt er een spelparcours in het dorp en bij de kerk.

Jongeren
De jongeren van onze gemeente gaan met de Happy Chef gerechtjes maken die worden verkocht op de goede doelenmarkt.

Muziek
’s Morgens in de kerk, ’s middags op het Kerkplein zal er live muziek zijn.

Om te laten zien en horen dat er muziek in de kerk zit.
                                                                                   Startweekendcommissie (Catherine, Dick, Marja, Mirjam)

Lees 483 keer
Meer in deze categorie: « Startweekend