U bevindt zich hier:Beginpagina - Wie,Wat,Waar - Wat - Diaconaat - Kerktelefoon
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 63 niet laden

maandag, 10 mei 2010 12:35

Kerktelefoon

Kerktelefoon

Indien iemand niet meer in staat is om naar de kerk te komen, maar de kerkdienst wel wil mee beleven is dit mogelijk d.m.v. de kerktelefoon. Dit is een heel eenvoudig systeem het enige wat men nodig heeft is een vaste telefoonaansluiting (dus niet digitaal) en een stopcontact. De diaconie leent u een kastje en komt de kerktelefoon bij de mensen thuis aan sluiten. En zijn geen extra kosten aan verbonden, wel wordt er jaarlijks een vrijwillige bijdrage gevraagd. Indien men gebruik maakt van de kerktelefoon krijgt u de zondagsbrief op zaterdagmiddag bij uw thuisbezorgd.

Hierdoor is het ook mogelijk om tijdelijk gebruik te maken van de kerktelefoon als men bijvoorbeeld door ziekte een poosje niet naar de kerk kan komen. Het is ook mogelijk om mee te luisteren via de kerktelefoon als men niet (meer) in Wemeldinge woont. Een van onze luisteraars woont bijvoorbeeld in een verpleegtehuis in Goes, maar wil wel graag bij onze kerkgemeenschap blijven horen. Ze is aangesloten op de kerktelefoon en kan op die manier de diensten uit Wemeldinge meebeleven. Dit is uiteraard ook mogelijk indien men tijdelijk moet worden opgenomen in een verpleeghuis.

Voor meer informatie of het aanvragen van de kerktelefoon kunt u contact opnemen met Arnold van Deventer, tel.nr. 06-34716546.

Lees 10452 keer Laatst aangepast op zondag, 10 november 2013 11:58
Meer in deze categorie: « Auto-ophaaldienst Diaconaat »