U bevindt zich hier:Beginpagina - Kerkelijke informatie - SOW blad - Nieuwe vormgeving SoW-kerkblad
dinsdag, 03 juli 2018 20:07

Nieuwe vormgeving SoW-kerkblad

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De kerkenraden van de Hervormde Gemeente Kattendijke en Protestantse Gemeente Wemeldinge hebben besloten om de vormgeving van het SoW-kerkblad te vernieuwen. De kerkbladredactie kan gebruik gaan maken van KerkmagaZIN, een online omgeving, waarin we zelf in een handomdraai een inspirerend en aantrekkelijk kerkblad kunnen maken. KerkmagaZIN is een online dienst van de ‘Zalige Zalm’ een bedrijf dat vele kerkbladredacties in Nederland ondersteunt. Het biedt ons de kans om een full colour kerkblad te maken op A4 formaat dat voor iedereen goed leesbaar is en dat er aantrekkelijk uitziet vanwege de kleuren en de foto’s. KerkmagaZIN biedt ook de mogelijkheid om landelijk nieuws en jeugdpagina’s op te nemen die kant en klaar zijn.
We zijn verheugd dat Ellen van der Klooster de eindredactie op zich wil nemen. Gerard Pilon en ds. Dick Steenks maken ook deel uit van de redactie.
Het eerstvolgende kerkblad zal eind oktober 2018 uit komen, omdat we nu de vormgeving aan het ontwikkelen zijn en dat kost even tijd.

Het nieuw vormgegeven kerkblad zal 3x per jaar verschijnen. In de opstartfase zullen er ongetwijfeld nog verbeter- en veranderpunten zijn. Daarvoor wordt begrip gevraagd. De hoop is dat u en jij het kerkblad met veel plezier zullen lezen!
Graag zouden we het kerkblad een nieuwe naam gaan geven. Daarom schrijft de redactie een prijsvraag uit. Wie weet er een leuke, aantrekkelijke, passende naam bij het kerkblad voor onze twee gemeentes. Inzendingen kunnen worden opgestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doorgegeven aan Ellen van der Klooster, Gerard Pilon of ds. Dick Steenks. De prijswinnaar wordt in het eerstvolgende kerkblad bekend gemaakt en krijgt een leuk prijsje.

Kerkenraden HG Kattendijke en PG Wemeldinge

Lees 269 keer