Activiteiten voor de jeugd (7)

zaterdag, 06 november 2021 13:42

Connected

De jongeren van 12 t/m 17 jaar vormen samen de groep met de naam ‘Connected’. We starten met deze jongerengroep op dinsdag 9 november om 17.30u. We zullen met elkaar eten in de Maartenskerk en in gesprek gaan olv ds. Dick Steenks.

Voor onze jongeren vanaf 12 jaar (middelbare school en verder) organiseren wij een Paas-borrel! Niet via Zoom of Teams maar real life. Drankje, snack erbij en even elkaar echt zien. Zaterdag 3 april van 16.00 tot 18.00 in de koorkerk. We houden ons uiteraard aan de Corona maatregelen. Opgeven kan t/m 27 maart bij Mirjam van der Linden. Wij hebben er zin in!

Doe mee aan Happy Stone, bezorg iemand een geluksmomentje.
Een Happy Stone is een steen die door iemand mooi beschilderd is en vervolgens ergens neergelegd om de vinder blij te maken of aan iemand gegeven wordt. Als je zo'n steen vindt mag je deze meenemen naar huis, of op een ander plekje neerleggen om iemand anders een geluksmomentje te bezorgen.

Je mag een kiezel pakken uit het kiezelpad van Wilhelminastraat 46. Zie voor meer info hieronder.

vrijdag, 27 november 2020 17:08

Basiscatechese

Op dinsdagmiddag  is er weer basiscatechese voor de kinderen uit groep 7 en 8 onder leiding van ds. Dick en Mappy. We komen bij elkaar in de Maartenskerk van 16.00 tot 16.45 uur.

donderdag, 09 april 2020 17:29

Foto's Palmpasen 2020

Met vreugde kunnen we u meedelen dat onze gemeente sinds kort een jeugdkerkenraad heeft. De jeugd-kerkenraad werkt achter de schermen en heeft een adviserende taak naar de gewone kerkenraad. Verder coördineert en ondersteunt ze het jeugdwerk in samenwerking met jeugdouderlingen  Mirjam van der Linden en Jacintha Dekker . De voorzitter van de jeugdkerkenraad is Vincent Hoekman, scriba is vacant.