U bevindt zich hier:Beginpagina - Jeugd

Vrijdag 09 november om 19.28 uur, clubgebouw The Rock aan de Chezeeweg 1, Wemeldinge

Rock Solid gaat weer van start!, wat!! nog nooit gehoord van Rock Solid, dan moet je dit seizoen echt komen, want Rock Solid wil je niet missen Rock Solid is de leukste tienerclub van Nederland die je op meer dan 150 plaatsen tegenkomt. Ook in Wemeldinge! Tijdens Rock Solid is het altijd: te gekke spellen, veel nieuwe vrienden en elke keer weer interessante onderwerpen waar je je mening over mag geven.

In Rock Solid gaat het bijvoorbeeld over muziek, vriendschap, keuzes maken en geweld. Omdat God hele wijze dingen gezegd heeft over deze en alle andere Rock Solid-onderwerpen, besteden we daar ook aandacht aan. Ook word er veel gelachen, maffe spelletjes gedaan, filmpjes gekeken en er is natuurlijk ook tijd om te chillen!

Ook zijn er speciale avonden dan gaan we met z’n allen iets bijzonders doen: Zo kunnen we nog FF doorgaan, kortom, het is een vette club waar je moet zijn geweest.

CopyRight Jongerenwerk

Mirjam, Dick, Gregor, Corinne en Robert                            

Meer info?

Robert Bastiaan 06-18307435

Mirjam de Kok   06-22247624

       Facebook:      RSWemeldinge

 

CopyRight jongerenwerk verzorgt de clubavonden van Rock Solid. Dit wordt medemogelijk gemaakt door Youth For Christ, Protestantse gemeente Wemeldinge en de Vrije evangelische gemeente Wemeldinge.

vrijdag, 12 oktober 2018 13:39

Connected! 24 oktober

We starten met Connected! op woensdagavond 24 oktober om 19.30 uur in The Rock.

Connected! is voor jongeren vanaf 14 jaar. Leiding Mirjam van der Linden en ds. Dick Steenks.

Het nieuwe activiteitenboekje is uit. Alle activiteiten voor het komende winterseizoen zijn er in opgenomen.  U kunt het lezen door pdf hier (20.27 MB) te klikken.

plaatje boekje

vrijdag, 31 augustus 2018 20:09

Opzet kindernevendienst

De kerkenraad heeft op advies van de kindernevendienstleiding besloten om de kinder-nevendienst iets anders op te zetten. Omdat er minder kinderen in de kerk komen en er niet altijd een groep gevormd kan worden, komt er een kindertafel in de kerk waaraan kinderen kunnen lezen, kleuren of puzzelen. Er zal wel elke zondag kindernevendienst worden aangeboden, maar als er heel weinig kinderen zijn, zal de kindernevendienstleiding de aanwezige kinderen vragen wat ze het liefst willen: kindernevendienst of aan de tafel. Het komende half jaar wordt dit uitgeprobeerd en dan wordt het geëvalueerd. Op deze manier willen we een kindvriendelijke gemeente blijven.

 Voor de kinderen van groep 7 en 8 is er basiscatechese. We starten na de herfstvakantie en komen dan elke twee weken samen, behalve in de vakanties. Op de middagen basiscatechese gaan we samen nadenken over wat er in de Bijbel verteld wordt, leuke spelletjes doen en gewoon ook gezellig samen zijn. Zit je in groep 7 of 8 dan zouden wij het erg leuk vinden als jij ook komt! Leiding is ds. Dick Steenks


 

donderdag, 20 oktober 2016 21:31

Rock Solid

Een nieuw Rock Solid seizoen staat voor de deur!! Vele tieners zijn hier al met veel plezier bij aanwezig geweest..!! Bij Rock Solid hebben we vaak bijzondere thema’s!... die zo dicht mogelijk aansluiten bij de interesses van de jongeren. Verschillende thema’s als mobieltjes, internet, energiebom maar ook persoonlijke onderwerpen als vriendschap, pijn en God komen aan bod. Bij Rock Solid worden de thema’s in een werelds en daarna in een Bijbels perspectief geplaatst. Je merkt dat dit de jongeren aanspreekt, waardoor er soms mooie gesprekken ontstaan. Net als vorig jaar houden we eens in de maand club. We hopen na het startweekend te starten, de definitieve datum volgt nog. Zoals gewoonlijk zullen de avonden op zaterdagavond van 19:28 uur tot 21:30 uur plaatsvinden. Bij versterking van de leiding hopen we weer om de week club te kunnen draaien. Vorig seizoen kwamen er wisselend tussen de acht en vijftien kinderen. We hebben erg veel plezier gehad en de jongeren zijn weer zeer enthousiast.

 

Het is goed om de jongeren bekend te maken wie de Here Jezus is en wat Hij voor ons heeft gedaan en wil doen. Waar wordt dit nog gehoord! Uw gebed telt mee! Wilt u de jongeren, leiding en medewerkers meenemen in het gebed, de Heer danken voor de mogelijkheden? Zo gaan we voor een gezegend seizoen. We willen alle betrokkenen bedanken voor de steun, de gemeenten, de vrijwilligers en de ouders die soms geduldig moeten wachten wanneer het programma "iets" is uitgelopen. Hartelijk dank! Voor meer informatie:

 

Facebook: RsWemeldinge

 

Wat:                            Rock Solid

Voor wie:                    groep achters en brugklassers

Wanneer:                    1 x per maand op zaterdag van 19.30 tot 21.30 uur

 Waar:                          The Rock, Chezeeweg 1

 

woensdag, 11 maart 2015 17:45

Jeugdkerk

Jeugd kerk

 

In de onze kerk is het om de ca. 6 weken jeugdkerk.  De jongeren die naar de Middelbare school gaan, verlaten voor de schriftlezing de kerk om in hun eigen gebouw, the Rock, hun eigen viering te beleven. Elke keer is er een ander thema wat van te voren aan de jongeren bekend wordt gemaakt. De leiding van de jeugdkerk is in handen van Arno de Kok en Robin v.d. Linden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de jeugdouderling Mirjam v.d. Linden

 

 

 

 

woensdag, 09 december 2009 19:26

Rock gebouw

Jeugdhonk The Rock

Aan de Chezeeweg op no. 1 staat het jeugdhonk van de Protestantse gemeente. Het jeugdhonk heeft de naam: The Rock.

In The Rock vinden allerlei activiteiten plaats zoals catechese, kinderkoor en jeugdclubs, maar ook vergaderingen van jeugdraad, leiding kindernevendienst en leiding jeugdclubs. Het jeugdhonk is onder bepaalde voorwaarden ook te huur voor derden.

Het beheer is in handen van het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel naar Baus Hoekman

 

woensdag, 09 december 2009 18:24

Actie Schoenmaatjes

Actie Schoenmaatjes

Ieder jaar wordt in de maand november i.s.m. de diaconie van de Vrije Evangelische gemeente, Christelijke Basisschool De Hoeksteen en de Openbare Basisschool Wemeldinge een actie gehouden onder de naam Actie Schoenmaatjes. Kinderen mogen een van huis meegenomen schoenendoos met daarin een aantal spulletjes voor kinderen in een ander land meenemen naar school. Daar wordt de doos versierd en vervolgens via een verzamelpunt verzonden naar gebieden in de wereld waar de omstandigheden aanzienlijk minder zijn dan in Nederland. Voor meer informatie over de landelijke organisatie achter de operatie schoenendoos klik hier.