U bevindt zich hier:Beginpagina - Jeugd
vrijdag, 16 maart 2018 09:30

Solid Food Actie 30 & 31 maart 2018

Een unieke Solid food actie georganiseerd voor jongeren vanaf groep 8  t/m 15 jaar.  Solid Food actie is  24 uur vasten, dus 24 uur niet eten en ondertussen zorgen wij voor

een super gaaf programma vol met spellen en ander entertainment.  Voor deze actie laten we ons dan sponsoren voor een goed doel.

Dit jaar gaat de opbrengst naar stichting Livingstone. Wij hopen dat jullie allemaal weer mee willen doen! Neem je vrienden gezellig mee.

We starten met deze actie op vrijdag  30 maart om 9.00 uur in CBS de Hoeksteen te Wemeldinge.

We sluiten de actie af met een gezamenlijk ontbijt op zaterdag 31 maart om 9.00 uur (we slapen in het schoolgebouw de Hoeksteen).
Wat moet je meenemen? Slaapmatje/luchtbed en slaapzak, kussen , overige slaapspullen en warme kleding voor s avonds.   GEEN ETEN OF DRINKEN.

Wij zorgen voor voldoende drinken!

Geef je zo snel mogelijk op! mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dan wordt er een sponsor blad toegestuurd.

Wil je meer weten of willen je ouders nog meer informatie over deze 24-uurs actie, bel gerust op! 0618307435 (Robert Bastiaan) of  0622247624 (Mirjam de Kok)

Project-informatie over het goede doel:  www.lst.nl

 

Voor jongeren die in klas 1 of 2 van de middelbare school zitten, wordt er catechese aangeboden door Corinne Steenks en Patricia de Graaf. We doen deze jongerengroep in samenwerking met de VEG van Wemeldinge. De eerste avond is 9 oktober. Volgende avonden worden samen afgesproken.

Voor wie: Jongeren klas 1 en 2 middelbare school

 Wanneer: maandag 9 oktober van 19.00 tot 20.00 uur.

 Waar: De Pastorie, Kerkweg 11

 Opgave: Bij Corinne Steenks

 

 Voor jongeren die in klas 3 of hoger van de middelbare school zitten, wordt er catechese aangeboden door ds. Dick Steenks en Rob van Schellen. We doen deze jongerengroep in samenwerking met de Vrije Evangelische Gemeente van Wemeldinge. Je wordt uitgenodigd om in deze groep je mens-zijn en je christelijk geloof met elkaar in verband te brengen. We starten op donderdagavond 26 oktober met een gezamenlijke maaltijd om 17.30 uur. De overige data worden onderling afgesproken.  De geplande datum van 12 oktober gaat niet door.

 Voor wie: Jongeren klas 3 t/m 6 middelbare school

 Wanneer: Donderdag 26 oktober 17.30 uur

 Waar: The Rock, Chezeeweg 1

 Opgave: Bij ds. Dick Steenks

 Voor de kinderen van groep 7 en 8 is er basiscatechese. We starten op dinsdag 10 oktober om 16.00 uur en komen dan elke twee weken samen, behalve in de vakanties. Op de middagen basiscatechese gaan we samen nadenken over wat er in de Bijbel verteld wordt, leuke spelletjes doen en gewoon ook gezellig samen zijn. Zit je in groep 7 of 8 dan zouden wij het erg leuk vinden als jij ook komt! Leiding is ds. Dick Steenks

 Voor wie: voor groep 7 en 8.

 Wanneer: dinsdag 10 oktober van 16.00 tot 16.45 uur

 Waar: The Rock, Chezeeweg 1.

Opgave: Bij ds. Dick Steenks,

De data voor de jeugdkerk 2017 voor het eerste kwartaal zijn als volgt:

12 februari

12 maart

2 april

14 mei

11  juni

 

donderdag, 20 oktober 2016 21:31

Rock Solid

Een nieuw Rock Solid seizoen staat voor de deur!! Vele tieners zijn hier al met veel plezier bij aanwezig geweest..!! Bij Rock Solid hebben we vaak bijzondere thema’s!... die zo dicht mogelijk aansluiten bij de interesses van de jongeren. Verschillende thema’s als mobieltjes, internet, energiebom maar ook persoonlijke onderwerpen als vriendschap, pijn en God komen aan bod. Bij Rock Solid worden de thema’s in een werelds en daarna in een Bijbels perspectief geplaatst. Je merkt dat dit de jongeren aanspreekt, waardoor er soms mooie gesprekken ontstaan. Net als vorig jaar houden we eens in de maand club. We hopen na het startweekend te starten, de definitieve datum volgt nog. Zoals gewoonlijk zullen de avonden op zaterdagavond van 19:28 uur tot 21:30 uur plaatsvinden. Bij versterking van de leiding hopen we weer om de week club te kunnen draaien. Vorig seizoen kwamen er wisselend tussen de acht en vijftien kinderen. We hebben erg veel plezier gehad en de jongeren zijn weer zeer enthousiast.

 

Het is goed om de jongeren bekend te maken wie de Here Jezus is en wat Hij voor ons heeft gedaan en wil doen. Waar wordt dit nog gehoord! Uw gebed telt mee! Wilt u de jongeren, leiding en medewerkers meenemen in het gebed, de Heer danken voor de mogelijkheden? Zo gaan we voor een gezegend seizoen. We willen alle betrokkenen bedanken voor de steun, de gemeenten, de vrijwilligers en de ouders die soms geduldig moeten wachten wanneer het programma "iets" is uitgelopen. Hartelijk dank! Voor meer informatie:

 

Robert Bastiaan: 0618307435, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mirjam de Kok: 0622247624, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Facebook: RsWemeldinge

 

Wat:                            Rock Solid

Voor wie:                    groep achters en brugklassers

Wanneer:                    1 x per maand op zaterdag van 19.30 tot 21.30 uur

 Waar:                          The Rock, Chezeeweg 1

 

zondag, 18 september 2016 21:54

Solido

De band zonder naam heeft een naam!  Uit de vele leuke en orginele inzendingen is  de naam van de familie de Kok gekozen:  SOLIDO, de Hebreeuwse naam voor 'toon'.

De prijs; een thuis-concert zal dit najaar worden uitgevoerd

st

woensdag, 11 maart 2015 17:45

Jeugdkerk

Jeugd kerk

 

In de onze kerk is het om de ca. 6 weken jeugdkerk.  De jongeren die naar de Middelbare school gaan, verlaten voor de schriftlezing de kerk om in hun eigen gebouw, the Rock, hun eigen viering te beleven. Elke keer is er een ander thema wat van te voren aan de jongeren bekend wordt gemaakt. De leiding van de jeugdkerk is in handen van Arno de Kok en Robin v.d. Linden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de jeugdouderling Mirjam v.d. Linden

 

 

 

 

woensdag, 11 maart 2015 14:00

Jeugd-Events kerken op de Bevelanden

 

Sinds dit jaar is er het initiatief ontstaan om een aantal activiteiten te organiseren voor de gezamenlijke jeugd van de verschillende (PKN) kerken in de regio. Zo was er 7 maart een dropping die wordt georganiseerd door de kerk in Rilland waar wij aan mee hebben gedaan En ook wordt de vertrouwde reis naar de EO jongerendag met de bus vanuit Kapelle via deze weg georganiseerd. Als je op de hoogte wilt blijven van alle activiteiten dan kun je lid worden van de Facebook community.  Jeugd-Events Kerken op de Bevelanden.

Voor meer informatie over de activiteiten kun je contact opnemen met Mirjam de Kok..

 

woensdag, 09 december 2009 19:26

Rock gebouw

Jeugdhonk The Rock

Aan de Chezeeweg op no. 1 staat het jeugdhonk van de Protestantse gemeente. Het jeugdhonk heeft de naam: The Rock.

In The Rock vinden allerlei activiteiten plaats zoals catechese, kinderkoor en jeugdclubs, maar ook vergaderingen van jeugdraad, leiding kindernevendienst en leiding jeugdclubs. Het jeugdhonk is onder bepaalde voorwaarden ook te huur voor derden.

Het beheer is in handen van het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel naar Baus Hoekman

 

Pagina 1 van 2