U bevindt zich hier:Beginpagina - Jeugd
vrijdag, 19 januari 2018 19:01

25 januari 17:30 uur; Catechese klas 3 en hoger in The Rock

25 januari 17:30 uur

Catechese klas 3 en hoger in The Rock

23 januari 18:30 uur

Catechese klas 1 en 2 middelbare school in de pastorie, Kerkweg 11

23 januari 16:00 uur

Voor groep 7 en 8 is er dinsdag de 23e om 16.00 uur basiscatechese in The Rock

 

Voor jongeren die in klas 1 of 2 van de middelbare school zitten, wordt er catechese aangeboden door Corinne Steenks en Patricia de Graaf. We doen deze jongerengroep in samenwerking met de VEG van Wemeldinge. De eerste avond is 9 oktober. Volgende avonden worden samen afgesproken.

Voor wie: Jongeren klas 1 en 2 middelbare school

 Wanneer: maandag 9 oktober van 19.00 tot 20.00 uur.

 Waar: De Pastorie, Kerkweg 11

 Opgave: Bij Corinne Steenks

 

 Voor jongeren die in klas 3 of hoger van de middelbare school zitten, wordt er catechese aangeboden door ds. Dick Steenks en Rob van Schellen. We doen deze jongerengroep in samenwerking met de Vrije Evangelische Gemeente van Wemeldinge. Je wordt uitgenodigd om in deze groep je mens-zijn en je christelijk geloof met elkaar in verband te brengen. We starten op donderdagavond 26 oktober met een gezamenlijke maaltijd om 17.30 uur. De overige data worden onderling afgesproken.  De geplande datum van 12 oktober gaat niet door.

 Voor wie: Jongeren klas 3 t/m 6 middelbare school

 Wanneer: Donderdag 26 oktober 17.30 uur

 Waar: The Rock, Chezeeweg 1

 Opgave: Bij ds. Dick Steenks

 Voor de kinderen van groep 7 en 8 is er basiscatechese. We starten op dinsdag 10 oktober om 16.00 uur en komen dan elke twee weken samen, behalve in de vakanties. Op de middagen basiscatechese gaan we samen nadenken over wat er in de Bijbel verteld wordt, leuke spelletjes doen en gewoon ook gezellig samen zijn. Zit je in groep 7 of 8 dan zouden wij het erg leuk vinden als jij ook komt! Leiding is ds. Dick Steenks

 Voor wie: voor groep 7 en 8.

 Wanneer: dinsdag 10 oktober van 16.00 tot 16.45 uur

 Waar: The Rock, Chezeeweg 1.

Opgave: Bij ds. Dick Steenks,

De data voor de jeugdkerk 2017 voor het eerste kwartaal zijn als volgt:

12 februari

12 maart

2 april

14 mei

11  juni

 

donderdag, 20 oktober 2016 21:31

Rock Solid

Een nieuw Rock Solid seizoen staat voor de deur!! Vele tieners zijn hier al met veel plezier bij aanwezig geweest..!! Bij Rock Solid hebben we vaak bijzondere thema’s!... die zo dicht mogelijk aansluiten bij de interesses van de jongeren. Verschillende thema’s als mobieltjes, internet, energiebom maar ook persoonlijke onderwerpen als vriendschap, pijn en God komen aan bod. Bij Rock Solid worden de thema’s in een werelds en daarna in een Bijbels perspectief geplaatst. Je merkt dat dit de jongeren aanspreekt, waardoor er soms mooie gesprekken ontstaan. Net als vorig jaar houden we eens in de maand club. We hopen na het startweekend te starten, de definitieve datum volgt nog. Zoals gewoonlijk zullen de avonden op zaterdagavond van 19:28 uur tot 21:30 uur plaatsvinden. Bij versterking van de leiding hopen we weer om de week club te kunnen draaien. Vorig seizoen kwamen er wisselend tussen de acht en vijftien kinderen. We hebben erg veel plezier gehad en de jongeren zijn weer zeer enthousiast.

 

Het is goed om de jongeren bekend te maken wie de Here Jezus is en wat Hij voor ons heeft gedaan en wil doen. Waar wordt dit nog gehoord! Uw gebed telt mee! Wilt u de jongeren, leiding en medewerkers meenemen in het gebed, de Heer danken voor de mogelijkheden? Zo gaan we voor een gezegend seizoen. We willen alle betrokkenen bedanken voor de steun, de gemeenten, de vrijwilligers en de ouders die soms geduldig moeten wachten wanneer het programma "iets" is uitgelopen. Hartelijk dank! Voor meer informatie:

 

Robert Bastiaan: 0618307435, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mirjam de Kok: 0622247624, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Facebook: RsWemeldinge

 

Wat:                            Rock Solid

Voor wie:                    groep achters en brugklassers

Wanneer:                    zaterdag van 19.30 tot 21.30 uur

                                   30 september,, 28 oktober, 25, november en 23 december

Waar:                          The Rock, Chezeeweg 1

 

zondag, 18 september 2016 21:54

Solido

De band zonder naam heeft een naam!  Uit de vele leuke en orginele inzendingen is  de naam van de familie de Kok gekozen:  SOLIDO, de Hebreeuwse naam voor 'toon'.

De prijs; een thuis-concert zal dit najaar worden uitgevoerd

st

woensdag, 11 maart 2015 17:45

Jeugdkerk

Jeugd kerk

 

In de onze kerk is het om de ca. 6 weken jeugdkerk.  De jongeren die naar de Middelbare school gaan, verlaten voor de schriftlezing de kerk om in hun eigen gebouw, the Rock, hun eigen viering te beleven. Elke keer is er een ander thema wat van te voren aan de jongeren bekend wordt gemaakt. De leiding van de jeugdkerk is in handen van Arno de Kok en Robin v.d. Linden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de jeugdouderling Mirjam v.d. Linden

 

 

 

 

Pagina 1 van 2